SCI™-mentor sertifiseringskurs

Self Care Intelligence, SCI™-mentor sertifiseringskurs går over to helger. Deltagerne gis en grundig plattform for å kunne lede i SCI™-programmet. Kurset avsluttes med eksamen og gir sertifisering som SCI™-mentor.

Har du erfaring som leder, helsefaglig/pedagogisk kompetanse eller rett og slett ønsker å utvikle deg selv og andre – da er dette noe for deg!

Programmet er laget i samarbeid med tidligere generalmajor Arnvid Løvbukten i Luftforsvaret og Dr. Tonje Oord, lege i spesialisering i psykiatri.

La deg inspirere av dyktige, erfarne foredragsholdere og tren på SCI™-verktøy som fremmer utholdenhet, fremmer slitestyrke og forebygger sykefravær.

Lege Øystein Andersen, lege Tonje Oord, tidligere generalmajor i luftforsvaret Arnvid Løvbukten, Solveig Pedersen Olympiatoppen Sør, NHO regiondirektør Siri Mathiesen og medisinsk psykologisk debriefer Else Marie Pettersen er medvirkende i kurset.

"SCI®-verktøyene er gull verdt for den som ønsker å oppnå mer med mindre press. Utholdenhet og slitestyrke fremmes. Det gav meg nyttige verktøy til håndtering av en travel og krevende arbeidshverdag. SCI® har vært personlighetsutviklende for meg, til glede i arbeidslivet så vel som privat."
Øystein Andersen
Sjeflege for langrennslandslaget
"Gjennom SCI®-mentoring og sertifiseringskurs, har jeg fått et bevisst forhold til betydningen av god selvledelse, for dermed å øke muligheten for å i tillegg være en bedre mentor og leder. Kurset har utgjort en stor forskjell i min hverdag, både som privatperson og i mitt arbeid. Kan anbefales på det varmeste."
Solveig Pedersen
Avdelingsleder Olympiatoppen Sør

Neste SCI™-mentorkurs: 

Oslo
Dato: 13.-15. september og 11.-12. oktober 2019
Sted: Scandic Holmenkollen
Her finner du informasjon om kurset i Oslo.

Kristiansand 
Dato: 20.-22. september og 15.-17. november 2019
Sted: 
Kristiansand Kongressenter
Her finner du informasjon om kurset i Kristiansand.

Pris: 42.000.- Påmeldingsfrist: 1. september 2019.
Early bird pris: 36.000.- Påmeldingsfrist 16. august 2019.

For ytterligere informasjon/påmelding: emp@emp.as

"Jeg ønsker også å SCI®-sertifisere meg fordi jeg ønsker flere verktøy for å unngå å møte veggen igjen. Jeg ønsker også å videreformidle til andre hvordan de kan takle arbeidspress og livet generelt på en bedre måte."
Siri Mathiesen
NHO regionsdirektør