SCI®-NETTVERKSSAMLING 2021

Kjære alle SCI®ère!

Her finner dere program for Nettverkssamlingen 11. september.

Vi har rekordmange dyktige og interessante foredragsholdere, som alle er registrerte SCI®-mentorer – det er vi stolte av! Kanskje er det deg som står bak mikrofonen neste år?

Vi samles som sist i Q42, Kristiansand Kongressenter, men i et noe større lokale som tillater både 1, 2 og 5 m mellom oss, om det skulle bli nødvendig.

Vi minner om at det kreves deltagelse på Nettverksdagen for å beholde sertifiseringen som SCI®-instruktør. Prisen på årets Nettverkssamling er 5000,-. Melder du deg på før 1. august så er «early bird» prisen 4500,-.

For deg som ikke kan møte på Nettverkssamlingen koster kurset 4000,- og du må senere dokumentere at du har sett videoene. Se egen rubrikk under påmelding.

Er du foredragsholder så melder du deg på som foredragsholder.  Se egen rubrikk under påmelding.

For deg som har tatt eksamen/vil ta eksamen i 2021, er det ingen krav om deltagelse i år, men du er selvfølgelig hjertelig velkommen!  Meld deg på «Early bird, SCI-deltager på Nettverkssamling 2021.

Vi har reservert noen hotellrom på Q42. For reservasjon og for rabaterte priser, send mail til: hotel@q42. Oppgi konferansenavn, datoer for overnatting, antall personer på rom, og kontaktinformasjon. Konferanseprisene er: Enkeltrom kr 945,-, dobbeltrom 1095,-, familierom 1295,- 

Da gjenstår det bare å si vel møtt 11. september, ha en riktig god sommer og husk å sortere, prioritere og parkere!